Startside17 VarmeModellerTekniskPriserBakerovn
VedfyringVed mål & effNS4414Om ossKontakt ossLinker

                                                                                                                                               
 

ALBÆK MURER FORRETNING
   
   

Albæk murerforretning eies og drives av Murmester & ovnsætter  Torben Frydkjær. (bildet) Selskapet ble etablert i 1996 etter 8 år i andres tjeneste. Som Autorisert murermester forretning kan vi levere det meste i bygningsarbeider i stein, mur, glass, flis o.l.. til nybyggerier eller ombygging  i hele EU-EØS regionen.

Siden starten har forretningen konsentrert virksomheten rundt kreative arbeider i teglstein, glass-byggestein, fliser, skifer, granitt, marmor og andre dekorative stein materialer. Vegger til store industrihaller er ikke vår greie, men kunder som verdsetter Dansk murer og stein håndverk på sitt beste.

Vi har levert arbeider i en rekke land fra Spania i syd til Norge i nord, og er stolt av vårt yrke og de arbeider vi  leverer. Det er derfor svært viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Bare da vil du kunne hjelpe oss med entusiasme slik at flere som fortjener det, kan få del i gleden av våre produkter. Personlig service og kvalitetshåndverk er det du skal forvente når du handler med oss.

Bygging av ovner var ment som ett naturlig supplement til det hele, men etterspørselen etter  vår egen stolthet Albæk ovnen®, opptar nå det meste av vår kapasitet. De øvrige stein arbeider vi leverer er nå "ett naturlig supplementet".

Selskapet har en fleksibel arbeidstokk fra 3 ansatte og oppover, avhengig av oppdragstype og mengde.
I tillegg til å ta egne oppdrag, tilbyr vi også kvalitets kontrollerte murere enkeltvis eller som lag for utleie til andre entrepenører i hele EU- EØS området.

Kontakt oss

 

MILJØ PROFIL

Vår miljø profil er en bevissthet mot at alt vi foretar oss, og det vi ikke foretar oss, samt det vi utfører det hele med, og hva vi leverer, er alle prosesser eller produkter som påvirker vårt eget og andres miljø i begge retninger. De produkter vi leverer er så langt det er teknisk mulig, fremstilt av rene naturprodukter uten tilførsel av skadelige stoffer av noe slag. Under fremstilling og levering benyttes de mest hensiktsmessige metoder, også sett fra miljø hensyn.

Noen av våre kollegaer har en oppfattning av at kun de som er tilstrekkelig miljøbevist skal få tilgang til en ovn av den typen vi bygger. Så ekstreme er ikke vi, alle kunder ønskes velkommen. Vi som bygger Albæk ovnen® har alle erfaringer fra de fleste kjente varmekilder som fortsatt er inntakt og tidvis i bruk i våre egne boliger. Årsaken er blant annet higen etter kunnskap og praktiske erfaringer, samt til en viss grad streben etter visse komforthensyn og behov som varierer gjennom årstidene.

Selvfølgelig er vi enige med våre ekstreme kollegaer om at fyring i en Albæk ovn® eller en med tilsvarende ytelse er det beste for miljøet, men det finnes dager da ovnen produserer mer enn hva du behøver, og da mener vi at solfanger anlegget kan vikariere. Du skal derfor ikke være redd for å fortelle oss om hvordan du vil at huset ditt skal være temperert året igjennom, og vi tilpasser det hele så langt det er mulig. Vi har derav kompetansen som gjør at du skal bli fornøyd.

Ved er det mest miljøvennlige til oppvarming. Les mer om vedfyringens luner her.

Kontakt oss

Til toppen av siden

Våre sider omtaler albækovn, albækovnen, albaekovn, albaekovnen, finsk, dansk, norsk, masseovn, masseovne, masseovner, steinovn, steinovne, steinovner, bakeovn, bakeovne, bakerovn, bakerovne, ved, vedovn, vedovne, vedovner, ovn, ovner, peis, peiser, peisinnsatser, ildsteder, trepellets, pelletskamin, pelletskaminer, oppvarming, boligoppvarming, mur, murer, muring, fyring, skorsteiner, ildsteder, piper, bjørk, bjørkeved, bøk, bøkeved,